POL, Milan, Lenka HLOUŠKOVÁ, Petr NOVOTNÝ a Martin SEDLÁČEK. Ředitelé školy v čase - k fázím jejich profesní dráhy a některým implikacím pro teorii, politiku a evaluaci. In Česko-norský seminář Současné trendy v přípravě vedoucích pracovníků škol. Brno. 2009.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Ředitelé školy v čase - k fázím jejich profesní dráhy a některým implikacím pro teorii, politiku a evaluaci.
Název česky Ředitelé školy v čase - k fázím jejich profesní dráhy a některým implikacím pro teorii, politiku a evaluaci.
Název anglicky School leaders in the course of time - on phases of their professional career and on some implications for theory, policy, and evaluation.
Autoři POL, Milan (203 Česká republika, garant, domácí), Lenka HLOUŠKOVÁ (203 Česká republika, domácí), Petr NOVOTNÝ (203 Česká republika, domácí) a Martin SEDLÁČEK (203 Česká republika, domácí).
Vydání Česko-norský seminář Současné trendy v přípravě vedoucích pracovníků škol. Brno, 2009.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/09:00037521
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova anglicky school leaders - phases of career - professional development needs
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: prof. PhDr. Milan Pol, CSc., učo 75. Změněno: 3. 7. 2017 09:39.
Anotace
Příspěvek pojednával o fázích profesní dráhy vedoucích pracovníků škola některých implikacích pro pedagogickou teorii, vzdělávací politiku a pedagogickou evaluaci.
Anotace anglicky
The paper was focused on phases of school leaders professional career and on some implications for educational theory, educational policy, and educational evaluation.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 13:03