k 2009

Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo

MATOULKOVÁ, Dagmar a Karel SIGLER

Základní údaje

Originální název

Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo

Autoři

MATOULKOVÁ, Dagmar a Karel SIGLER

Vydání

23. pivovarsko-sladařské dny, 2009

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

10600 1.6 Biological sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

Klíčová slova česky

hořké chmelové látky, Lactobacillus brevis, kažení piva
Změněno: 23. 7. 2010 13:09, RNDr. Dagmar Matoulková, Ph.D.

Návaznosti

MSM6019369701, záměr
Název: Výzkum sladařských a pivovarských surovin a technologií
1M0570, projekt VaV
Název: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele