Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo
MATOULKOVÁ, Dagmar a Karel SIGLER. Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo. In 23. pivovarsko-sladařské dny. 2009. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo |
Autoři | MATOULKOVÁ, Dagmar a Karel SIGLER. |
Vydání | 23. pivovarsko-sladařské dny, 2009. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Prezentace na konferencích |
Obor | 10600 1.6 Biological sciences |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | Přírodovědecká fakulta |
Klíčová slova česky | hořké chmelové látky, Lactobacillus brevis, kažení piva |
Změnil | Změnila: RNDr. Dagmar Matoulková, Ph.D., učo 67633. Změněno: 23. 7. 2010 13:09. |
Návaznosti | |
---|---|
MSM6019369701, záměr | Název: Výzkum sladařských a pivovarských surovin a technologií |
1M0570, projekt VaV | Název: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele |
VytisknoutZobrazeno: 22. 5. 2024 13:42