PŘIBYL, Jan, Petr SKLÁDAL a Miloslav SUCHÁNEK. Charakterizace interakce aduktů benzo[a]pyrenu s biomolekulami pomocí SPR, ELISA a QCM. 2008.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Charakterizace interakce aduktů benzo[a]pyrenu s biomolekulami pomocí SPR, ELISA a QCM.
Název česky Charakterizace interakce aduktů benzo[a]pyrenu s biomolekulami pomocí SPR, ELISA a QCM.
Název anglicky Benzopyeren adducts interaction with biomolecules studied using SPR, ELISA and QCM methods
Autoři PŘIBYL, Jan (203 Česká republika, garant, domácí), Petr SKLÁDAL (203 Česká republika, domácí) a Miloslav SUCHÁNEK (203 Česká republika).
Vydání 2008.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Poloprovoz, ověřená technologie, odrůda, plemeno
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14310/08:00052282
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova česky benzopyren adukt interakce biosensor ELISA
Klíčová slova anglicky benzopyrene adducts interaction biosensor ELISA
Technické parametry Jedná se o výrobní postup. SMLOUVA O VYUŽITÍ VÝSLEDKŮ DOSAŽENÝCH PŘI ŘEŠENÍ PROJEKTU VÝZKUMU A VÝVOJE Č: 2B06056
Štítky AKR
Změnil Změnil: Mgr. Jan Přibyl, Ph.D., učo 14922. Změněno: 8. 6. 2012 14:26.
Anotace
Byl vypracován technologický postup pro charakterizaci interakce aduktů benzo[a]pyrenu s biomolekulami pomocí SPR, ELISA a QCM. Postup umožňuje efektivní testování připravených protilátek, výsledné údaje popisují kinetickou charakteristiku protilátky a tím přinášejí více informací o možném využití těchto protilátek a činí ji tak z komerčního hlediska zajímavějším.
Anotace anglicky
Technology procedure for chracterization of interaction between the benzopyrene adducts and biomolecules was developed. Procedure allows effective testing of prepared antibodies, obtained results describe kinetic (and thermodynamic) properties of antibody molecule and therefore more information about possible application and use of the antibody is known. Higher commercial impact of such antibodies is expected in this case.
Návaznosti
2B06056, projekt VaVNázev: Diagnostika poškození DNA polyaromatickými sloučeninami použitím nanotechnologických a bioanalytických metod pro včasnou detekci karcinomu.
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Diagnostika poškození DNA polyaromatickými sloučeninami použitím nanotechnologických a bioanalytických metod pro včasnou detekci karcinomu
VytisknoutZobrazeno: 27. 4. 2024 04:28