PEŘINA, Aleš. 2.4.3 Systém kritických bodů HACCP. In BAREŠOVÁ, Marie. Životni podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Brna. 1. vydání. Brno: Zdravotní ústav se sídlem v Brně, 2005, p. 86-89. ISBN 80-254-6095-9.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name 2.4.3 Systém kritických bodů HACCP
Authors PEŘINA, Aleš.
Edition 1. vydání. Brno, Životni podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Brna. p. 86-89, 2005.
Publisher Zdravotní ústav se sídlem v Brně
Other information
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Medicine
ISBN 80-254-6095-9
Changed by Changed by: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452. Changed: 29/7/2014 13:27.
PrintDisplayed: 17/8/2024 16:00