C 2006

5.3. Rizika spojená s hygienickou úrovní stravovávní a stravovacích provozů - současná koncepce hygieny při provozování stravovacích služeb.

PEŘINA, Aleš

Základní údaje

Originální název

5.3. Rizika spojená s hygienickou úrovní stravovávní a stravovacích provozů - současná koncepce hygieny při provozování stravovacích služeb.

Autoři

Vydání

1. vydání. Brno, Životní podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Jihomoravského kraje. od s. 103-107, 2006

Nakladatel

Zdravotní ústav se sídlem v Brně

Další údaje

Typ výsledku

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Lékařská fakulta

ISBN

80-239-8219-2
Změněno: 29. 7. 2014 13:07, Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.