2006
5.3. Rizika spojená s hygienickou úrovní stravovávní a stravovacích provozů - současná koncepce hygieny při provozování stravovacích služeb.
PEŘINA, AlešZákladní údaje
Originální název
5.3. Rizika spojená s hygienickou úrovní stravovávní a stravovacích provozů - současná koncepce hygieny při provozování stravovacích služeb.
Autoři
Vydání
1. vydání. Brno, Životní podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Jihomoravského kraje. od s. 103-107, 2006
Nakladatel
Zdravotní ústav se sídlem v Brně
Další údaje
Typ výsledku
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Lékařská fakulta
ISBN
80-239-8219-2
Změněno: 29. 7. 2014 13:07, Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.