HAVEL, Jiří. Metody a formy výuky elementárního čtení žáků se speciálními vzdělávacími potřebami. In Učiteľovo myslenie a uvažovanie. 2011.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Metody a formy výuky elementárního čtení žáků se speciálními vzdělávacími potřebami
Název anglicky Methods and Forms in Education of Initial Reading of Pupils with Special Needs
Autoři HAVEL, Jiří.
Vydání Učiteľovo myslenie a uvažovanie. 2011.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky Výuka elementárního čtení a psaní; vyučovací metody; vyučovací formy; žák se speciálními vzdělávacími potřebami; inkluze.
Klíčová slova anglicky Teaching of elementary reading and writing; educational methods; educational forms; pupil with special educational need; inclusion.
Změnil Změnil: doc. Mgr. Jiří Havel, Ph.D., učo 2478. Změněno: 8. 12. 2011 14:32.
Anotace
V prezentaci byly shrnuty poznatky o aktuálním uplatňování vyučovacích metod a organizačních forem, které vyplynuly z empirického výzkumu v oblasti inkluzivní didaktiky elementárního čtení a psaní, který je součástí výzkumného záměru „Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu“ (MSM 0021622443), realizovaného na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity (řešitelka prof. M. Vítková).
Anotace anglicky
In presentation were to show really summary of methods and forms of initial reading and writing that teachers use in inclusive school today. It results from research project Special Needs of Pupils in the Context of the Framework Educational Programme for Basic Education (resolver prof. M. Vítková).
Návaznosti
MSM0021622443, záměrNázev: Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 5. 5. 2024 19:04