REISSMANNOVÁ, Jitka a Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny v praxi. 2012. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Luštěniny v praxi |
Název česky | Luštěniny v praxi |
Název anglicky | Leguminous vegetables in practice |
Autoři | REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Česká republika, domácí) a Alice PROKOPOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí). |
Vydání | 2012. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání konference |
Obor | 50300 5.3 Education |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/00216224:14410/12:00059590 |
Organizační jednotka | Pedagogická fakulta |
Klíčová slova česky | zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny; |
Klíčová slova anglicky | health; health of education; nourishment; leguminous vegetables |
Změnil | Změnila: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Změněno: 28. 3. 2013 12:59. |
Anotace |
---|
Cílem konference je poukázat na vysokou nutriční hodnotu luštěnin a nabídnout cestu k širokému sortimentu atraktivních pokrmů z nich připravených. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata konference: 1. Zvýšená produkce luštěnin umožní návrat k biologickým tradicím českého zemědělství 2. Současný stav kvality luštěnin v českém zemědělství 3. Kvalita bílkovin luštěnin 4. Nutriční přínos luštěnin |
Anotace anglicky |
---|
The conference aims to highlight the high nutritional value of legumes and the path to offer a wide range of interesting dishes on them. There were published the results of research. Conference topics: 1. Increased production of legumes to return to the biological traditions of Czech agriculture 2. The current state of quality of legumes in Czech agriculture 3.The quality of legume proteins 4. Nutritional benefits of legumes |
VytisknoutZobrazeno: 8. 10. 2024 18:14