REISSMANNOVÁ, Jitka a Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny v praxi. 2012.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Luštěniny v praxi
Název česky Luštěniny v praxi
Název anglicky Leguminous vegetables in practice
Autoři REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Česká republika, domácí) a Alice PROKOPOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání 2012.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14410/12:00059590
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny;
Klíčová slova anglicky health; health of education; nourishment; leguminous vegetables
Změnil Změnila: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Změněno: 28. 3. 2013 12:59.
Anotace
Cílem konference je poukázat na vysokou nutriční hodnotu luštěnin a nabídnout cestu k širokému sortimentu atraktivních pokrmů z nich připravených. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata konference: 1. Zvýšená produkce luštěnin umožní návrat k biologickým tradicím českého zemědělství 2. Současný stav kvality luštěnin v českém zemědělství 3. Kvalita bílkovin luštěnin 4. Nutriční přínos luštěnin
Anotace anglicky
The conference aims to highlight the high nutritional value of legumes and the path to offer a wide range of interesting dishes on them. There were published the results of research. Conference topics: 1. Increased production of legumes to return to the biological traditions of Czech agriculture 2. The current state of quality of legumes in Czech agriculture 3.The quality of legume proteins 4. Nutritional benefits of legumes
VytisknoutZobrazeno: 30. 7. 2024 00:17