2012
Luštěniny pro každého
REISSMANNOVÁ, Jitka a Alice PROKOPOVÁZákladní údaje
Originální název
Luštěniny pro každého
Název česky
Luštěniny pro každého
Název anglicky
Legumes for everyone
Autoři
REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Česká republika, domácí) a Alice PROKOPOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí)
Vydání
2012
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50300 5.3 Education
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14410/12:00059594
Organizační jednotka
Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky
zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny
Klíčová slova anglicky
health; health education; nourishment; legumes
Změněno: 28. 3. 2013 12:58, PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D.
V originále
Workshop se zabývá nalezením řešení a hledáním nových účinných řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata workshopu: 1. Nutriční uvědomění 2. Kulinářské dovednosti 3. Kvalita a dostupnost
Anglicky
The workshop covers finding solutions and finding new efficient solutions for the introduction of legumes into the daily diet of our population. There were published the results of research. Workshop Topics: 1. nutritional awareness 2. culinary skills 3. quality and availability