W 2012

Luštěniny pro každého

REISSMANNOVÁ, Jitka a Alice PROKOPOVÁ

Základní údaje

Originální název

Luštěniny pro každého

Název česky

Luštěniny pro každého

Název anglicky

Legumes for everyone

Autoři

REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Česká republika, domácí) a Alice PROKOPOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí)

Vydání

2012

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50300 5.3 Education

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Kód RIV

RIV/00216224:14410/12:00059594

Organizační jednotka

Pedagogická fakulta

Klíčová slova česky

zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny

Klíčová slova anglicky

health; health education; nourishment; legumes
Změněno: 28. 3. 2013 12:58, PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D.

Anotace

V originále

Workshop se zabývá nalezením řešení a hledáním nových účinných řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata workshopu: 1. Nutriční uvědomění 2. Kulinářské dovednosti 3. Kvalita a dostupnost

Anglicky

The workshop covers finding solutions and finding new efficient solutions for the introduction of legumes into the daily diet of our population. There were published the results of research. Workshop Topics: 1. nutritional awareness 2. culinary skills 3. quality and availability