REISSMANNOVÁ, Jitka a Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny pro každého. 2012. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Luštěniny pro každého |
Název česky | Luštěniny pro každého |
Název anglicky | Legumes for everyone |
Autoři | REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Česká republika, domácí) a Alice PROKOPOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí). |
Vydání | 2012. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 50300 5.3 Education |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/00216224:14410/12:00059594 |
Organizační jednotka | Pedagogická fakulta |
Klíčová slova česky | zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny |
Klíčová slova anglicky | health; health education; nourishment; legumes |
Změnil | Změnila: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Změněno: 28. 3. 2013 12:58. |
Anotace |
---|
Workshop se zabývá nalezením řešení a hledáním nových účinných řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata workshopu: 1. Nutriční uvědomění 2. Kulinářské dovednosti 3. Kvalita a dostupnost |
Anotace anglicky |
---|
The workshop covers finding solutions and finding new efficient solutions for the introduction of legumes into the daily diet of our population. There were published the results of research. Workshop Topics: 1. nutritional awareness 2. culinary skills 3. quality and availability |
VytisknoutZobrazeno: 2. 10. 2024 04:04