REISSMANNOVÁ, Jitka a Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny pro každého. 2012.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Luštěniny pro každého
Název česky Luštěniny pro každého
Název anglicky Legumes for everyone
Autoři REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Česká republika, domácí) a Alice PROKOPOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání 2012.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14410/12:00059594
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny
Klíčová slova anglicky health; health education; nourishment; legumes
Změnil Změnila: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Změněno: 28. 3. 2013 12:58.
Anotace
Workshop se zabývá nalezením řešení a hledáním nových účinných řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata workshopu: 1. Nutriční uvědomění 2. Kulinářské dovednosti 3. Kvalita a dostupnost
Anotace anglicky
The workshop covers finding solutions and finding new efficient solutions for the introduction of legumes into the daily diet of our population. There were published the results of research. Workshop Topics: 1. nutritional awareness 2. culinary skills 3. quality and availability
VytisknoutZobrazeno: 10. 6. 2024 01:20