DYČKA, Filip, Pavel BOBÁĽ a Janette BOBÁLOVÁ. Comparative evaluation of fast protein enzymatic digestion. 2011. ISBN 978-972-99358-9-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Comparative evaluation of fast protein enzymatic digestion
Autoři DYČKA, Filip, Pavel BOBÁĽ a Janette BOBÁLOVÁ.
Vydání 2011.
Další údaje
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 978-972-99358-9-3
Klíčová slova anglicky in-gel digestion ; protein
Změnil Změnil: Mgr. Filip Dyčka, Ph.D., učo 77671. Změněno: 3. 4. 2012 23:21.
Anotace
This study reports fast, efficient and economical proteolytic strategies for the digestion procedure and protein identification based on the use of ultrasound and infrared technology. To demonstrate the suitability of the fast procedure, digestion of several standard proteins and proteins extracted from selected plant materials were employed.
Návaznosti
AV0Z40310501, záměrNázev: Moderní analytické techniky pro bioanalýzu, ekologii a nanotechnologie
IAA600040701, projekt VaVNázev: Dynamika proteomu v odpovědi na zvýšené hladiny cytokininů u Arabidopsis
Investor: Akademie věd ČR, Dynamika proteomu v odpovědi na zvýšené hladiny cytokininů u Arabidopsis
1M0570, projekt VaVNázev: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele
1M06030, projekt VaVNázev: Funkční genomika a proteomika ve šlechtění rostlin
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 03:27