Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani, ochrana, personal data, pravni titul, osobni udaje, narizeni, gdpr, general data protection regulation, eu, lawfulness of processing

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Koutník, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v politických kampaních | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Šošolíková, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online a "právo být zapomenut" | Práce na příbuzné téma

3.
Vyroubalová, Dana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Rozhodné právo a jurisdikce v ochraně osobních údajů online | Práce na příbuzné téma

4.
Zajíček, Filip
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Perspektivy ochrany soukromí v evropském právu | Práce na příbuzné téma

5.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

6.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

7.
Denár, Michal
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Data retention v České republice po 1. říjnu 2012: technologicko-etický pohled na rozsah uchovávaných údajů | Práce na příbuzné téma

8.
Dominik, Tomáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové sítě a komunikace
Obhajoba bakalářské práce: Poskytování veřejného WiFi připojení | Práce na příbuzné téma

9.
Gruner, Marek
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí právnické osoby | Práce na příbuzné téma

10.
Hynek, Daniel Jiří
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Správně-právní aspekty činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

11.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

12.
Kladivová, Tereza
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Provedení GDPR v podnicích a související poradenství | Práce na příbuzné téma

13.
Kopecká, Kateřina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Cookies: technologické a legislativní aspekty | Práce na příbuzné téma

14.
Macháčková, Pavla
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Bezpečnost na sociálních sítích s důrazem na ochranu osobních dat | Práce na příbuzné téma

15.
Midrlová, Stanislava
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Principy, autentičnost a ochrana osobních údajů v elektronických volbách | Práce na příbuzné téma

16.
Motýl, Jiří
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Psychologie / Psychologie
Obhajoba diplomové práce: Experience of European Children and Adoslecents with Online Privacy and Personal Data | Práce na příbuzné téma

17.
Potyková, Adéla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pracovněprávních vztazích | Práce na příbuzné téma

18.
Rada, Miroslav
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Globální monitoring v kyberprostoru a vybrané problémy GDPR | Práce na příbuzné téma

19.
Reinöhl, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Veřejné licence v českém a evropském právu | Práce na příbuzné téma

20.
Rosíková, Ludmila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Proces přijímání zaměstnanců u zaměstnavatele studenta | Práce na příbuzné téma

21.
Skalická, Vendula
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Europeizace civilního práva | Práce na příbuzné téma

22.
Spáčilová, Zuzana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Finsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

23.
Stolařík, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Informatika ve veřejné správě
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální otázky právní ochrany soukromí v prostředí sociálních sítí | Práce na příbuzné téma

24.
Šebánková, Ludmila roz. Osičková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma

25.
Tomíšek, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy a zpracování dat
Obhajoba bakalářské práce: Právní aspekty služeb typu street view | Práce na příbuzné téma

26.
Vejtasa, Martin
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Big Data and Competition Law | Práce na příbuzné téma

27.
Vlachová, Blanka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Správní právo)
Obhajoba rigorózní práce: Ochrana osobních údajů ve světle českého práva a práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

28.
Zehlová, Veronika
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Správněprávní aspekty ochrany osobních údajů | Práce na příbuzné téma

29.
Adamcová, Martina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Profesní migrace právníků a mezistátní poskytování právních služeb v EU | Práce na příbuzné téma

30.
Adamčíková, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Státní správa na úseku jména a příjmení | Práce na příbuzné téma

31.
Almássy, Dávid
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia, Mezinárodní vztahy
Obhajoba bakalářské práce: Rola Nemecka v SZBP EÚ vo vzťahu k Rusku a reflexia tejto témy v odbornej literatúre | Práce na příbuzné téma

32.
Anderson, Elizabeth
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Politologie / Bezpečnostní a strategická studia
Obhajoba diplomové práce: State-Specific Vulnerabilities to Russian Influence: A Case Study of Montenegro | Práce na příbuzné téma

33.
Andonov, Martin
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Geografie a kartografie / Sociální geografie a regionální rozvoj
Obhajoba diplomové práce: Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice: regionálně-geografická analýza | Práce na příbuzné téma

34.
Antoš, Libor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: INTRASTAT CZ - systém sledování oběhu zboží mezi členskými státy pro účely vypořádání daní | Práce na příbuzné téma

35.
Anufrieva, Tatiana
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2010, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia, Mezinárodní vztahy
Obhajoba bakalářské práce: Historický aspekt jako faktor ovlivňující současné polsko-ruské vztahy | Práce na příbuzné téma

36.
Auer, Kamil
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj celní správy na našem území | Práce na příbuzné téma

37.
Babák, David
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia, Mezinárodní vztahy
Obhajoba bakalářské práce: Analýza koherence aktérů SZBP EU: případová studie arabského jara v Libyi | Práce na příbuzné téma

38.
Babák, David
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia
Obhajoba diplomové práce: Hodnocení současného nastavení regulace lobbingu v EU podle mezinárodních standardů stanovených nevládními organizacemi | Práce na příbuzné téma

39.
Badal, Jaromír
Fakulta: Pedagogická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Obhajoba bakalářské práce: Vzdělávání zaměstnanců Vězeňské služby ČR se zaměřením na jazykové schopnosti | Práce na příbuzné téma

40.
Bahenská, Zdeňka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Pravomoci ES (EU) a jejich vymezení ve vztahu k členským státům

41.
Bartková, Marianna
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Filologie / Nizozemský jazyk, literatura a kultura ve středoevropském kontextu
Obhajoba bakalářské práce: Het Polenmeldpunt. De totstandkoming van het Meldpunt Midden- en Oost- Europeanen en de daaropvolgende reacties binnen de Europese Unie. | Práce na příbuzné téma

42.
Bartošová, Veronika roz. Vrzalová
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Zdravotnický záchranář
Obhajoba bakalářské práce: Krví přenosná onemocnění a jejich prevence v práci zdravotnického záchranáře | Práce na příbuzné téma

43.
Bártová, Darina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Historické vědy / Muzeologie
Obhajoba bakalářské práce: Fotografie jako součást muzejních sbírkových fondů Městského muzea a galerie Hustopeče | Práce na příbuzné téma

44.
Bauer, Ildikó
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře
Obhajoba diplomové práce: Slovensko-maďarské kultúrne vzťahy od roku 1989 | Práce na příbuzné téma

45.
Bednář, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Úvahy nad návrhem Evropské směrnice o nekalých obchodních praktikách | Práce na příbuzné téma

46.
Belianská, Veronika
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia
Obhajoba diplomové práce: Integračné posuny v oblasti európskej energetickej politiky | Práce na příbuzné téma

47.
Belkovová, Klára
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní záruky ochrany veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

48.
Bendlová, Petra roz. Wiecková
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Politologie / Bezpečnostní a strategická studia, Mezinárodní vztahy
Obhajoba bakalářské práce: Vliv konfliktního potenciálu jižního Kavkazu na energetickou bezpečnost EU | Práce na příbuzné téma

49.
Beneschová, Jana
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Biologie / Systematická biologie a ekologie (kombinace/zaměření: Systematická botanika a geobotanika)
Obhajoba bakalářské práce: Floristická studie stepních enkláv v okolí Hostěradic | Práce na příbuzné téma

50.
Beránek, Vít
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo a internet | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Právo a internet | Práce na příbuzné téma