Adéla Břeňová
03 January at 11:19new
Dobrý den, mám dotaz ohledně oboru Speciální edukace bezpečnostních složek. U oboru je napsané, že muže být jak prezenční tak kombinovaný, ale v přihlášce je pouze prezenční. Je tedy obor pouze prezenční nebo i kombinovaný?
03 January at 11:32new
Dobrý den, odkud prosím čerpáte informace? Obor se od tohoto roku otevírá pouze v prezenční formě. Měli bychom to mít na našich stránkách opravené. V kombinované formě už budou dokončovat pouze vyšší ročníky. S pozdravem, Nevařilová, studijní oddělení FSpS
Adéla Břeňová
03 January at 11:44new
Když si najedu na Tělesnou výchovu a dám možnosti studia tak u oboru je v závorce prezenční i kombinované studium to samé i u trenérství. Tím pádem mám ještě dotaz zda obor Regenerace a výživa ve sportu je kombinovaný? Protože v přihlášce tento obor je kombinovaný.
03 January at 13:42new
Ano, obor Regenerace a výživa ve sportu je i v kombinované formě, jako jediný bakalářský obor. S pozdravem, Radka Nevařilová.
Adéla Břeňová
03 January at 14:54new
Mohu se prosím ještě zeptat jak je to s rozvrhem u kombinované výuky i prezenční? U kombinované jsem četla že je to na jeden celý den v týdnu a prezenční si můžeme udělat rozvrh?