23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

David Lenár
29. 11. 2021 21:55nové
Dobrý večer, chcel by som sa spýtať na možnosť prestupu z vysokej školy. Som študentom Univerzity Komenského v Bratislave v odbore žurnalistika, 1. ročník a mám záujem v druhom ročníku prestúpiť na MUNI v odbore žurnalistika. Je takýto prestup možný a ak áno, aké sú podmienky prestupu?
30. 11. 2021 22:41nové
Dobrý večer,
těší nás, že o nás máte takový zájem. S přestupem z jiné univerzity (navíc zahraniční) to ale bohužel není tak jednoduché. Přesný postup vám sdělí naše studijní oddělení: https://www.fss.muni.cz/student/bakalarske-a-magisterske-studium/kontakty-na-studijni-oddeleni
Nejlépe asi kontaktovat paní Burgetovou, která má na starosti přijímací řízení. Nejpravděpodobnější scénář je totiž ten, že se budete muset přihlásit do přijímacího řízení a složit přijímací zkoušky. Pokud uspějete, můžete si (opět přes studijní oddělení) požádat o uznání některých předmětů. Takto to alespoň bývalo v minulosti. Na studijním vám to každopádně řeknou přesně, přestupy a přijímání nových studentů řeší oni.
Hodně štěstí při dalším studiu, a pokud máte ještě nějaké dotazy, klidně ještě napište.