Luka Oncirk
21. 4. 2023 13:46nové

Dobrý den,
chtěl bych se hlásit na příští školní rok (2024-2025) na obor "Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání" s vedlejším odborem "Výtvarná výchova a kultura se zaměřením na vzdělávání".
Chtěl bych se hlásit na prezenční studium, i pro to možné sdružení oborů. Bydlím však na druhé straně republiky a chci se zeptat, zda by mi nevyšla možnost se do Brna přestěhovat, lze po přijetí přehodit přihlášku ze sdruženého oboru a prezenční formy na kombinovanou formu studia a pouze obor "Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání", nebo je nutné podat přihlášky samostatně na obě varianty?

Druhý dotaz se týká případu, kdy bych studoval na kombinované formě studia v oboru "Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání ", lze pak v průběhu 1-2 roku studia změnit formu na prezenční a přidat vedlejší obor, který jsem zmínil výše?

Omluvte prosím chaotičnosti dotazu.
S pozdravem
Oncirk
4. 8. 2023 17:31nové
Dobrý den,
při podávání přihlášky lze zahrnout více variant, zvolíte si tedy dvouoborové studiu AJ/ Výtvarná výchova v prezenční formě, a jednooborové studium AJ v kombinované formě.
Pokud začnete studovat jednooborové studium AJ a později budete chtít přejít na dvouoborové, musíte znovu složit přijímací zkoušky z druhého oboru, tedy Výtvarné výchovy.