23/11/2018 13:10new

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Adam Kubját
14/3/2023 18:13new
Dobrý den, chtěl jsem se podívat, jaký percentil stačil v minulém roce pro přijetí na obor Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání (mám to v kombinaci s německým jazykem), ale na odkazu - https://www.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/Prijimaci_rizeni_PdF-BcMgr_-_zprava-podminky.pdf - jsem to nenašel. U ostatních je to napsané, zde nikoliv. Taky bych moc rád věděl, jestli přijetí záleží úplně stejně na percentilu v TSP a zkoušce z hudební výchovy, jestli se to pak nějak zprůměruje - kdyby se nepovedlo TSP, dá se to tímto způsobem nějak dohnat? V němčině jde pouze o percentil, ale pokud mám jako hlavní obor hudební výchovu, může mít zkouška z hudební výchovy celkový vliv na úspěšnost, bude se výsledný percentil počítat všude? Nevím, jestli se nemůže např. stát, že budu velice úspěšný v hudební výchově, ale TSP v němčině nebudou stačit. Děkuji, Adam
last modified 15/3/2023 14:14 new

Hezký den přeji,

aktuálně je, pokud vím, percentil pro TSP stanoven na 30. Pro přijetí je směrodatný! K tomu se samozřejmě započítává výsledek z talentové zkoušky HV, který určí pořadí pro přijetí/nepřijetí. Není to ale tak jednoduché. Záleží také na celkové kapacitě a nastavení druhého oboru.

S pozdravem

O. Musil