23/11/2018 13:10new

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Adam Kubját
9/4/2023 20:00new
Dobrý den,
děkuji za Vaši odpověď. Jen se chci ještě pro jistotu zeptat. V požadavcích z praktické části zkoušky je ve hře na klavír napsané: „Libovolná durová nebo mollová stupnice, odpovídající rozložený akord a dvě přednesové skladby dle vlastního výběru. Dvě lidové nebo umělé písně s vlastním doprovodem.“ Rád bych se zeptal, jestli ta poslední věta mluví jen o těch dvou písních z předchozí věty, nebo se počítá s čtyřmi.
Moc Vám děkuji :)
Adam
9/4/2023 22:00new

Hezký den přeji,

omlouvám se, ale trochu mi vzhledem k mnoha konverzacím o přijímacích zkouškách chybí souvislosti. Každopádně, je rozdíl mezi písněmi pro Hlasovou výchovu a Hru na nástroj. Kolik písní dohromady Vás ve finále nechá komise zazpívat/zahrát, to nikdo dopředu neví, ale v rámci Hlasové výchovy byste měl mít připravené písně bez doprovodu, aby se otestovala Vaše schopnost držet intonaci a rytmus, a v rámci Hry na klavír máte u písní prokázat schopnost zpěvu za vlastního doprovodu.

S pozdravem

O. Musil