23/11/2018 13:10new

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

15 April at 23:37new
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda kombinace HV (hlavniho predmetu) + Aj (vedlejsi) se jinak hodnotí pri zaverecnem scitani percentilu nez kombinace Hv + jakehokoliv jinaciho předmětu? Jestli jsem spravne pochopila, tak pri zaverecnem vyhodnoceni uchazecu se vytvori seznam uchazečů podle percentilu jez vznikly sectenim Hv zkousky + tsp. Avsak pri kombinaci s Aj se pise jeste navic oborovy test. Cili pocitam, ze se percentil z aj pricita ke zkousce z Hv i tsp avsak to by ve vysledku znamenalo, ze lide s kombinaci Aj budou mit vzdy vetsi pravdepodobnost na vyssi pocet bodu? Chtela bych se zeptat, jestli se skupina uchazecu jez ma kombinaci HV + Aj nejakym zpusobem odlisuje pri zaverecnem scitani percentilu a umisteni vsech prijatych uchazecu.
Předem dekuju
last modified 16 April at 09:41 new

Hezký den přeji,

předně děkuji za Váš zájem o studium na naší katedře. Bohužel nemám informace o tom, jak se řeší bodování v rámci oborových testů na jiných katedrách v kombinaci s TSP. Doporučuji se s tímto dotazem obrátit přímo na studijní oddělení fakulty - vedoucí oddělení Mgr. Petr Šimík (simik@ped.muni.cz), ten by Vás mohl nasměrovat.

Děkuji.

S pozdravem

O. Musil