23/11/2018 13:10new

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Marketa Venclova
19/9/2020 23:55new

Dobrý den,

v přístím roce bych si chtěla podat přihlášku na obor Speciální pedagogika nebo na obor Český jazyk se zaměřením na vzdělávání v kombinaci s dalším oborem.
Mohla byste mi prosím sdělit z jakého oboru je lepší uplatnění?
Mám strach že je v dnešní době speciálních pedagogů příliš a málo pracovních pozic, mohla byste mi prosím sdělit, jak je to s uplatněním vašich absolventů?

Předem děkuji za odpověď.
21/9/2020 10:15new
Dobrý den, vážená uchazečko. K Vašemu dotazu Vám sděluji, že velmi záleží na Vás, jaké profesi se chcete v budoucnosti věnovat. Pokud byste u nás zvolila jednooborovou Speciální pedagogiku, ta je určena těm, kteří se chtějí věnovat poradenství (PPP, SPC, SVP atd.). Uplatnění absolventů najdete uvedené na webu PdF MU, kde si otevřete informace "Uchazeči" a příslušný studijní program. Pokud byste se chtěla věnovat učitelství, pak si musíte vybrat dvouoborové studium, např. program Český jazyk + Speciální pedagogika, případně jiné nabízené kombinace. V případě dalších dotazů neváhejte napsat znovu. PŘEJI VÁM HEZKÉ DNY, ILONA FIALOVÁ