23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Petra Smidova
28. 3. 2019 19:11nové
Dobrý den paní doktorko,
ráda bych se zeptala zdali se mohu přihlásti do programu logopedie po absolvování oboru speciální pedagogika předškolního věku se státnicemi z logopedie, psychopedie, předškolní pedagogiky a speciální pedagogiky s tím, že chybějící státnici ze surdopedie bych absolvovala v rámci CŽV?
A má druhá otázka je, zdali je i takto možnost absolvovat po magisterském studiu předatestační přípravu v resortu zdravotnictví?
Velice děkuji za vaši odpověď a váš čas.
S pozdravem
Bc. Petra Šmídová
29. 3. 2019 21:56nové
Dobrý večer,
určitě se můžete do programu přihlásit. Surdopedii si můžete doplnit v kurzu CŽV, tak jak píšete. Kurz se koná každý semestr. Přihlašuje se na stud. odd. CŽV PdF MU. PO absolvování můžete usilovat prostřednictvím atestace ve zdravotnictví o proxesi klinického logopeda.
S příním hezkých dnů, Ilona Fialová
změněno 3. 2. 2020 13:44 nové
Vážená paní Šmídová,
dobrý den. Dovolte, abych upřesnil - podle aktuálního znění zákona o nelékařských zdravotnických povoláních je nezbytným předpokladem pro vstup do specializační přípravy v oboru klinická logopedie absolvování SZZ z logopedie a surdopedie na bakalářské i magisterské úrovni. Absolvováním programu v celoživotním vzdělávání takového předpokladu dosaženo není. Děkuji za pochopení.
S pozdravem
Petr Kopečný