17. 1. 2019 02:13nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

5. 7. 2020 21:35nové
Dobrý den, paní doktorko, potřebuji si ověřit, zda absolvováním tohoto oboru získám kvalifikaci speciálního pedagoga dle par. 18 zákona č. 563/2004 Sb. Již nyní pracuji jako školní speciální pedagog, ale musím dokončit magisterské studium a rozhoduji se mezi jednooborovou spec. pedagogikou a tímto oborem. Děkuji za informaci, přeji pěkné dny. Klausová.
7. 7. 2020 09:47nové
Dobrý den, vážená paní Bc. et Bc. Klausová,
zdravím Vás a k Vašemu dotazu sděluji, že obor Speciální pedagogika pro učitele ZŠ a SŠ (jedná se o dvouoborové studium, musíte si tedy k tomu zvolit ještě jeden obor) připravuje učitele pro 2. stupeň ZŠ a SŠ, jde o obor učitelský. Kdežto jednooborová SP je poradenská, můžete po absolvování působit v poradenských zařízeních a pracovištích. Pokud budete mít další dotazy, neváhejte napsat. Přeji Vám hezké letní dny, s pozdravem, Ilona Fialová