23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Jana Kašpárková
11. 4. 2019 11:01nové

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné u Vás studovat v navazujícím magisterském oboru speciální pedagogika - Mentální postižení a PAS, pokud mám vystudován bc. obor učítelství pro MŠ, kurz pro asistenty pedagoga a pracovala jsem jako jako asistentka pedagoga s dětmi s PAS, NKS a mentálním postižením na prvním stupni ZŠ a ráda bych si rozšířila kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky, konkrétně problematiky dětí s PAS?

Děkuji za odpověď.
S pozdravem,

Jana Kašpárková
12. 4. 2019 13:11nové
Dobrý den,
zdravím Vás a sděluji, že se můžete přihlásit ke studiu nav. mag. studia Speciální pedagogika (Specializace 4 - mentální postižení a poruchy autistického spektra). Předpokládá se, že budete mít znalosti z oblasti psychopedie v rozsahu bakalářského studia. Dále musíte úspěšně vykonat oborové přijímací zkoušky. Znalosti z bakalářské psychopedie si můžete také dostudovat sama, nebo v kurzu CŽV, který se vypisuje každý semestr. Tato forma studia je placená. Můžete se také podívat na naše webové stránky katedry (KSIP), kde máte uvedené okruhy k bakalářským státnicím z psychopedie, abyste si mohla udělat představu, co se studenti během tříletého bakalářského studia učili.
Přeji Vám hezké dny, Ilona Fialová