23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

23. 3. 2022 10:41nové
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na profesní uplatnění po absolvování tohoto studijního programu. Na těchto stránkách (https://www.phil.muni.cz/pro-uchazece/navazujici-magisterske-studium/24637-management-v-kulture) najdete pouze informace o tom, v jakých institucích by mohl být absolvent umístěn a jaké úkoly by plnil. Nejsou tam vyjmenovány konkrétní profese. Mohla bych Vás tedy požádat o uvedení nějakých konkrétních profesí pro absolventy tohoto studijního programu? Děkuji
23. 3. 2022 14:25nové
Dobrý den, k našim absolventům patří ředitelé a manažeři muzeí, manažeři operních souborů, intendanti a ekonomové divadel, správci památkových objektů, projektoví manažeři, produkční divadelních a hudebních festivalů, vedoucí marketingu a referenti marketingu, OSVČ s aktivitami v oblasti kultury. Absolventi se také mohou uplatňovat v administrativě obcí, krajů a ministerstev, řada také pracuje v soukromém sektoru.
S pozdravem Jan Karafiát