Kateřina Zimmermannová
13. 9. 2019 13:12nové
Dobrý den, mohla bych se zeptat, jakou formou probíhá přijímací řízení? Je to formou, pohovoru, tsp či klasického testu (otevřené či uzavřené otázky)? Děkuji.
Lanigir T.
4. 3. 2022 12:16nové

Dobrý den,

v těchto informacích se píše pouze o testu, tudíž je písemný a žádné TSP se už tedy nedělají? Jsou někde k dispozici k nahlédnutí testy z minulých let?

Děkuji za odpověď.
Bc. Anna Kadeřábková
4. 3. 2022 13:52nové
Dobrý den, TSP se na tomto oboru nepíše, jedná se o písemný oborový test. Vzorové testy z minulých let zveřejněny nejsou, při přípravě doporučuji zaměřit se na problematiku, kterou garant oboru popisuje zde, sekce "Podmínky přijetí", část "Předmět přijímací zkoušky":
https://www.phil.muni.cz/pro-uchazece/navazujici-magisterske-studium/24637-management-v-kulture
25. 4. 2022 14:41nové
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné letos absolvovat oborový test online, protože jsem nyní na Erasmu a musela bych se kvůli tomu vracet do ČR. Ještě bych se ráda zeptala zda jsou otázky v testu otevřené či uzavřené (výběr z odpovědí např. jedna správná), protože jsem našla pouze informaci o bodové hranici. Děkuji
29. 4. 2022 09:58nové
Dobrý den, předávám informaci koordinátora programu dr. Pantůčka:
On-line test je možný pouze ze zdravotních důvodů, v jiným případech možný není.
Otázky v testu jsou uzavřené, vždy je minimálně jedna odpověď správná a zároveň minimálně jedna špatná. Správné i špatné odpovědi jsou procentuálně ohodnoceny; jsou-li z šesti možností dvě správné a čtyři špatné, tak za správné je plus padesát procent a za špatné mínus dvacet pět procent. Tudíž při vyplnění všech možností je výsledek nula.