23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

17. 9. 2021 14:03nové

Dobrý deň,

zaujal ma tento magisterský obor. Aktuálne som dosiahla bakalársky titul v oboroch Dějiny starověku a Mediteránní studia. Chcela by som sa Vás opýtať, bola by možná kombinácia magisterských oborov Dějiny starověku (maior) + Pedagogika (minor)? Prípadne, ak by som chcela špecializáciu v obore Pedagogika (minor) (Dějepis + Estetika nebo Občanská výchova nebo Geografie), kde by som mala podať prihlášku?

Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek informácie.

S pozdravom,

Simona Aliová
23. 9. 2021 11:15nové

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Bohužel Vaše studijní kombinace (bc. titul) není příbuzná se studiem programu Pedagogika. V NMgr. studiu pedagogiky se navazuje na znalosti pedagogické teorie, didaktiky, ale i na znalost základů empirického výzkumu v pedagogice apod. Pedagogika je u nás nabízena jako samostatný vědní obor, podobně jako psychologie či sociologie. Doporučil bych podívat se zejména např. na Vámi zmíněné historické vědy/obory.

Hezký den.

Jiří Zounek