23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Ondřej Matyska
6. 6. 2023 14:47nové

Dobrý den, vystudoval jsem bakalářský program Učitelství praktického vyučování na ČZU v Praze, mohu se přihlásit na tento obor? A je možné se na obor přihlásit ještě v těchto dnech?

Děkuji Matyska
6. 6. 2023 15:08nové

Dobrý den, přihlášku si určitě podat můžete, vaše předchozí studium to umožňuje. Naše magisterské studium nicméně není studium připravující budoucí učitele, takovou kvalifikaci od nás nezískáváte. Jde o studim pedagogiky jako vědecké disciplíny. Uplatnění je tak v oblasti
jednak vzdělávací politiky a školské správy (vzdělávání učitelů, tvorba vzdělávacích programů), a jednak vědecké v oblasti pedagogických věd (VŠ učitelé, datová analýza ve vzdělávání - Cermat, SCIO atd.).

Termín pro toto kolo jste, obávám se, propásl. Toto fórum ale neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení. Přesné termíny naleznete na https://is.muni.cz/prihlaska/
Případné dotazy směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz,