23/11/2018 13:10new

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

24/3/2020 13:10new
Dobrý den, chrěla bych se zeptat, zda-li se mohu hlásit na navazující magisterské studium, pokud mé předcházející studium bylo Filologicko-areálová studia?
Dále se chci zeptat, v mém oboru je možnost studia Slavistika kombinovaného s minor Sociální pedagogikou a poradenstvím. V případě tohoto studia, jak odlišné je uplatnění ve srovnání s klasickým navaz.magist. studie Soc. pedagogicky a poradenství?
Předem děkuji za radu.
24/3/2020 17:05new
Dobrý den,
jsme rádi, že o náš obor máte zájem. Bohužel ovšem vaše předchozí studium není příbuzné sociální pedagogice, studium zcela reálně obsahuje řadu disciplín, u nichž se předpokládá základní informovanost nebo praxe.
Program minor tvoří jen vybrané předměty, které mohou doplnil studium příbuzných oborů, typicky psychologie, sociální práce, speciální pedagogika. Jeho absolvování tedy nezaručuje úplnou kvalifikaci. Ale jako ve všem, tak i v tomto případě bude záležet na případném zaměstnavateli a jeho požadavcích.
S pozdravem Dana Knotová