6. 2. 2019 02:13nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Marketa Prokesova
změněno 4. 12. 2023 20:26 nové
Vážený pane doktore, mohu se přihlásit na Učitelstvi základů společenských věd pro SŠ, když mám titul Bc z oboru Specializace v pedagogice - sociální pedagogika (st. Zk z aplikovaneho práva, psychologie a pedagogiky), dále jsem vystudovala DPS Vychovatelství na Muni Brno ( záv. zk. z pedagogiky, psychologie a dramatické výchovy) a absolvovala rozdílový kurz Speciální pedagogiky ( zkouška z Inkluzivní spec. pedagogiky, patopsychologie, specializace v logopedii a psychologii) ? Děkuji Vám za odpověď a přeji krásný den. M.Prokešová
5. 12. 2023 10:16nové
Vážená paní Prokešová,
pro přesnou odpověď by mi pomohlo, pokud byste mi poslala výpis ze studijní evidence. Program UZSV není primárně určen pro absolventy oborů, které uvádíte, ale je možné požádat o výjimku pro podání přihlášky do přijímacího řízení. A k jejímu posouzení potřebujeme výpis ze studijní evidence. Z něho by mělo být zřejmé, zda splňujete nutnou podmínku připravenosti ke studiu, kterou tvoří počet kreditů získaných za filozofické předměty (20 kreditů) a předměty společenskovědní (20 kreditů) v dosavadním studiu.