23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Jan Sýkora
8. 1. 2023 16:01nové
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné po ukončení bakalářského studia oboru "Přírodopis se zaměřením na vzdělávání" na Pedagogické fakultě nastoupit na magisterské studium na Přírodovědecké fakultě v oboru učitelství biologie pro střední školy.
Hledám způsob, jak mít možnost učit biologii na SŠ, studovat na PřF, ale zároveň mít jinou kombinaci, než je zde k biologii nabízená.
9. 1. 2023 09:24nové
Dobrý den,
ano, můžete se přihlásit do magisterského studia Učitelství biologie pro SŠ na PřF. Musíte mít ukončené bakalářské studium (doložíte potvrzení o tom, že jste během bakalářského studia na Pedagogické fakultě absolvoval pedagogicko-psychologické předměty v rozsahu bakalářského studia se zaměřením na vzdělávání) a projít přijímacím řízením (přijímací zkouška je v rozsahu bakalářské státní závěrečné zkoušky v programu Biologie se zaměřením na vzdělávání). Dále upozorňuji, že program Učitelství biologie pro SŠ je možné studovat pouze v kombinaci s jiným programem (nabízíme Učitelství fyziky pro střední školy; Učitelství geografie a kartografie pro střední školy; Učitelství informatiky pro střední školy; Učitelství matematiky pro střední školy a Učitelství chemie pro střední školy), kde musíte také projít přijímacím řízením. https://www.sci.muni.cz/pro-uchazece/navazujici-magisterske-studium/23730-ucitelstvi-biologie-pro-stredni-skoly
S pozdravem
Iveta Hodová