Administrativa (doklady, platby atd.) - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2011 - Diskuse
Adriana Fujková,
Zápis na filozofickú fakultu
kompresor- Zápis na filozofickú fakultu
Dobrý deň, chcem sa opýtať na dátum zápisu na FF, z predošlých príspevkov som zistila len dátumy na EsF a PrF. Od polovice júna som odcestovaná, čiže budem musieť niekoho splnomocniť. Tiež by som sa rada spýtala, či pri zápise dostanem potvrdenie, že už som zapísaná na MU, alebo musím o toto potvrdenie osobitne požiadať behom/ po zápise. Ďakujem pekne za odpoveď:)
16. 5. 2011 16:28.55, , učo- Re: Zápis na filozofickú fakultu
Dobrý deň, zápisy na FF sú v období 18.–21.7.2011. Potvrdenie o štúdiu Vám bez problémov vydajú priamo pri zápise.
16. 5. 2011 16:34.20, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis na filozofickú fakultu
A můžu se zeptat, jak dlouho zápis obvykle trvá? Nevím, jestli jet na zápis sama s tím, že to může zabrat celé dopoledne, nebo jestli to můžeme spojit s rodinou, že bych si "odskočila" na zápis a dál bychom jeli podle programu. Je to nějak organizované, že to jde rychle, nebo se může stát, že tam přijdu a bude tam třeba stovka lidí přede mnou? Děkuji moc za info.
16. 5. 2011 20:13.41, , učo
Tipovala by som skôr prvú možnosť.
Bude tam zrejme väčší počet ľudí, a okrem samotného zápisu, odovzdania
vysvedčení atp., budete mať inštruktáž o ISe (Informačnom systéme MU). Ako čo
funguje, na čo je čo dobré atď. Samotný IS zaberie asi tak hodinu. Je to ale
nepovinné, takže to nemusíte absolvovať.
Bude tam zrejme väčší počet ľudí, a okrem samotného zápisu, odovzdania
vysvedčení atp., budete mať inštruktáž o ISe (Informačnom systéme MU). Ako čo
funguje, na čo je čo dobré atď. Samotný IS zaberie asi tak hodinu. Je to ale
nepovinné, takže to nemusíte absolvovať.