E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Patrik Polák,
Žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok
kompresor- Žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, ako mám postupovať, ak posielam prihlášku na 2 odbory, a to Molekulární biologie a genetika a Obecná biologie, a u obidvoch odboroch by som rád požiadal o odpustenie prijímacích skúšok, pretože na průvodke a na potvrdení prospechu z profilovych predmetov sa mi v okienku odbor vytlačí len jeden z nich. Mám preto vytlačiť pre každý odbor samostatnú průvodku a potvrdenie o prospechu? Ďakujem za odpoveď.
13. 2. 2012 22:44.20, , učo- Re: Žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok
Dobrý den, bude vhodnější, když průvodku i výpis známek vytisknete dvakrát a případně jen dopíšete číslo druhé přihlášky. Vše však můžete odeslat v jedné obálce.
13. 2. 2012 22:46.55, Jan Kadlec (StudO RMU), učo 358378- Re: Žiadosť o odpustenie prijímacích skúšok
dobry den, tiez by som chcela poziadat o prijatie bez prijimacich skusok ale nikde nevidim moznost tlacit vypis znamok, len pruvodku. ako mam postupovat? vdaka zaodpoved
18. 2. 2012 11:07.40, , učo
Dobrý deň,
po podaní prihlášky (odkaz "Podat přihlášku" hneď na titulke) sa Vám na hlavnejstránke prihlášky objaví odkaz na "Tisk středoškolského vysvědčení".