E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Jana Juřicová,
žádost o prominutí přijímacích zkoušek
kompresor- žádost o prominutí přijímacích zkoušek
Dobrý den, poslala jsem všechny dokumenty, které se týkají žádosti o prominutí přijímaček. Na tomto fóru píšete, že by se mi měla v e-přihlášce objevit věta "potvrzení studijním oddělením (žádost o přijetí bez zkoušek)", pokud dokumenty dorazily na studijní oddělení. Nic takového ale v přihlášce nemám, i když jsem to posílala před měsícem. Je možné, že dokumenty poštou nedošly anebo je ještě čas na vyřešení mé žádosti? Děkuji za odpověď, Jana Juřicová
18. 2. 2012 12:31.51, , učo- Re: žádost o prominutí přijímacích zkoušek
Dobrý deň, toto oznámenie v e-prihláške uchádzači nemôžu vidieť. Ani ho vidieť nebudú. Vidia ho len zamestnanci. Pri Vašich prihláškach je označenie o prijatí dokumentov pri 2 z nich, obe sú to zamerané na vzdelávanie.
18. 2. 2012 14:55.59, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: žádost o prominutí přijímacích zkoušek
Dobrý den, prosím, když se hlásím na kombinované studium, lze mi prominout přijímací řízení? A za jakých podmínek? moc děkuji Kristýna
21. 2. 2012 12:43.13, , učo- Re: žádost o prominutí přijímacích zkoušek
Dobrý deň, odpustenie prijímacej skúšky na LF nie je možné. Týka sa to len PřF, FI a príp. ESF.
21. 2. 2012 13:10.59, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351