Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Klára Nečasová,
odvolání
kompresor- odvolání
Dobrý den, hlásila jsem se na pedagogickou fakultu a bohužel jsem nebyla přijata z důvodu pro nedostačující kapacitu. Jsem první pod čarou - brali 13 - jsem 14. a tudíž bych se chtěla zeptat, jestli je šance, že se místo uvolní? Také jsem sepsala odvolání ale ještě mi nepřišlo rozhodnutí písemně a tudíž nevím, co mám dělat s jednacím číslem? A jestli je možnost, že se na odvolání dostanu, ikdyž nikdo přede mnou nevypadne? Poslední dotaz, který mám je - jestliže se dostanu na aj+nj a zároven už jsem zapsána na nj+zsv, jestli jde studovat obojí a jestli se mi jedny zkoušky z nj budou počítat do obou kombinací, tudíž jestli zkoušky z nj budu skládat jen jednou. Děkuji za odpověd
6. 7. 2012 14:39.15, , učo- Re: odvolání
Dobrý deň, "odvolávať" sa môžete až voči písomnému rozhodnutiu, ktoré Vám bude zaslané. Tam je uvedené aj číslo jednacie, ktoré musíte uviesť. Prosím, prečítajte si pokyny k podávaniu žiadosti o prieskum rozhodnutia uvedené na http://muni.cz/admission/bachelor_appeals/. Na základe tejto žiadosti nebol v posledných rokoch na PdF prijatý žiaden uchádzač. Totožné skúšky budete môcť skladať len raz, známka sa pridelí do oboch štúdií.
7. 7. 2012 09:11.34, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: odvolání
Dobrý den, dnes jsem se pokoušela vyplnit a vytisknout formulář pro odvolání (Žádost o přezkoumání rozhodnutí děkana ve věci nepřijetí ke studiu). Mám problém s tím, že je okénko pro "Odůvodnění žádosti" příliš malé a mé odůvodnění se tam celé nevleze (resp. na počítači vleze, ale pak se celé nevytiskne). Mohl/a byste mi poradit, jak mám to okénko roztáhnout popř. co s tím mám dělat (kromě zkrácení textu, protože to opravdu nechci)?
20. 7. 2012 15:03.28, , učo
Dobrý den,
pokud je prostor nedostačující i po vyškrtnutí důvodů, na které nebudeme brátzřetel (viz http://muni.cz/admission/bachelor_appeals), uveďte tam „viz příloha“
a důvody sepište na samostatný list papíru. Doporučuji jej opatřit hlavičkou s
vaší identifikací, tj. jméno, adresa, číslo přihlášky a číslo rozhodnutí (číslo
jednací), u kterého žádáte o přezkum.