Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Rudolf Vzorek,
Právnická fakulta - nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
kompresor- Právnická fakulta - nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Přeji pěkný den, chtěl bych se zeptat na možnost dodatečného přijetí u následujících oborů, kde jsem nebyl přijat pro jejich nedostatečnou kapacitu: 3341851 PrF: Teorie a praxe trestního a správního procesu, bakalářské studium, forma: kombinované jednooborové 3341838 PrF: OPS Obchodněprávní studia, bakalářské studium, forma: kombinované jednooborové 3341844 PrF: VESP Veřejná správa, bakalářské studium, forma: kombinované jednooborové Jedná se mi i o termín definitivního uzavření přijímacího řízení. Děkuji.
2. 8. 2012 08:54.08, , učo- Re: Právnická fakulta - nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu o
Dobrý deň, v prípade Mgr. programu k dodatočnému prijatiu už prišlo (31.7.2012). Predpokladám, že pokiaľ by k podobnému kroku chcela fakulta pristúpiť aj v prípade Bc. odborov, stalo by sa tak v rámci toho istého zasadania komisie. Na zmenu by som tak skôr už nespoliehala. Ak by predsa, nový zápis komisie sa objaví tu http://is.muni.cz/do/law/ud/stud/prij/bc/28256423/ a zmena sa tiež prípadne prejaví priamo v e-prihláške. Neviem ale, čo presne myslíte termínom "definitívne uzatvorenie prijímacieho konania".
2. 8. 2012 10:13.01, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Právnická fakulta - nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu o
Dobrý den, znamená to tedy, že když mám v e-přihlášce stále nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru, že už je to definitivní? Neměla jsem tušení, jak dlouho musím na konečný rozhodnutí čekat. Hlásila jsem se na: FF: LJ Latinský jazyk a literatura, bakalářské studium, forma: prezenční jednooborové Přijímací řízení do bakalářských a magisterských studijních programů pro akademický rok 2012/2013, Masarykova univerzita Brali 35 lidí a já skončila 36. A teď si nejsem jistá, kde bych mohla zjistit, jestli se to o to jedno místo posunulo. Děkuji moc za odpověď.
7. 8. 2012 00:49.22, , učo
Právnická fakulta - nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu o
Dobrý deň,
príspevok, na ktorý priamo reagujete, sa týka výhradne právnickej fakulty (je to
možné vyčítať z pôvodnej otázky, príp. aj z odkazu, kde je uvedený reťazec
"law").
Či vôbec bude a kedy, to bohužiaľ neviem.