Specifické dotazy - Přírodovědecká fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Paulína Kerpnerová,
Odpustenie skúšky
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako sa dozviem či ste prijali moju žiadosť oodpustenie skúšok (průvodka,potvrdené vysvedčenie). Ďakujem
Kateřina Jahodová,
kompresor
- Re: Odpustenie skúšky
Dobrý večer. Mám také tu samou otázku, jestli jste obdrželi moji žádost o přijetí bez příj. zkoušek na obor Ch a M se zaměřením na vzdělávání? A ještě by mě zajímalo, kdy se dozvím, že jsem přijata( samozřejmě pod podmínkou pozdějšího dodání maturitního vysvědčení)? Děkuji Jahodová
1. 3. 2012 18:33.29, , učo- Re: Odpustenie skúšky
Dobrý večer, Vašu žiadosť tiež evidujeme. Rozhodnutie by malo padnúť v nasledujúcom mesiaci, presnejšie Vám neviem povedať. Začiatkom apríla (dubna) sa totiž rozosielajú pozvánky k TSP, a tí, ktorí budú prijatí bez PZ, nebudú obosielaní. Takže dovtedy rozhodnutie určite padne.
1. 3. 2012 18:39.12, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Odpustenie skúšky
Dobrý den, mohla bych se i já zeptat na stejnou otázku, zda jste obdrželi moji žádost o přijetí bez přijímacích zkoušek? Předem moc děkuji. Karolína Čechová
6. 3. 2012 19:37.48, , učo