Specifické dotazy - Fakulta informatiky - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Richard Ludvigh,
Rozhodnutie
kompresor- Rozhodnutie
Dobrý deň, v oficiálnom oznámení je napísane, že rozhodnutie o prijatí bude najneskôr do 21.6.2012 pre FI. Na elektronickej prihláške mám teraz napísane : Prominutí přijímací zkoušky: -prominuta Rozhodnutí o přijetí ke studiu: -dosud nerozhodnuto Chcem sa teda opýtať, či mám brat prepáčenie prijímacej skúšky ako prijatie, a či alebo kedy dostanem aj oficiálne rozhodnutie o prijatí aj poštou. Zatiaľ som obdržal iba písomné oznámenie o prepáčenie prijímacej skúšky, avšak to neobsahuje informácie o zápise a podobne. Chcem sa teda opýtať, kedy sa dozviem oficiálne výsledky. Ďakujem Ludvigh
23. 6. 2012 14:03.12, , učo- Re: Rozhodnutie
Dobrý deň, odpustenie prijímacej skúšky = prijatie. Oficiálne písomné rozhodnutie o prijatí a pozvánka na zápis Vám budú doručené v najbližšom čase, prosím o strpnie. Zápis na FI prebieha 11.-12.7.2012
23. 6. 2012 16:02.11, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Rozhodnutie
Ak by som sa ešte mohol informovať : 1. Kedy mám očakávať rozhodnutie o prijatí poštou ? 2. Pokiaľ pôjdem zapísať inú osobu, potrebujem jej splnomocnenie a kópiu maturitného vysvedčenia ? Ďakujem Ludvigh
26. 6. 2012 23:19.24, , učo
Rozhodnutie čakajte v najbližšie dni.
Zápis na FI bude 11.-12.7.2012, a do tej doby Vám pozvánka naň príde.
Postačí splnomocnenie (v minulosti FI vyžadovala úradné overenie, predpokladám,
že to tak bude aj teraz) a overená kópia maturitného vysvedčenia.