Specifické dotazy - Ekonomicko-správní fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Lenka Bednářová,
Termín zveřejnění rozhodnutí o přijetí/nepřijetí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se v nejbližší době už objeví rozhodnutí opřijetí/ nepřijetí na dvouoborové studium FJHC kmenově na ESF. Konečný výsledek
z obou testů(TSP+ fr.)je již znám, stále však nevidím rozhodnutí. Laskavě prosím
o datum, kdy se rozhodnutí uskuteční.Děkuji
Dobrý deň,
priamo zo SO ESF:
"Přijímací komise zasedá zítra. Nejpozději v pondělí budou zveřejněny
výsledky v přihlášce. Pokud půjde všechno dobře, tak možná už zítra."
kompresor
- Re: Termín zveřejnění rozhodnutí o přijetí/nepřijetí
Nevíte, jak to vypadá se zveřejněním rozhodnutí? Děkuji.
3. 7. 2012 08:54.52, Bc. Kateřina Velebová (stud FF MU, ESF MU), učo 251180- Re: Termín zveřejnění rozhodnutí o přijetí/nepřijetí
Dobrý deň, vyššie uvedené sa týky prijímacieho konanai do Bc. formy štúdia. Vy sa hlásite do nMgr. formy, tá ma iný harmonogram. Výsledky sa nahrávali dnes, máte ho v e-prihláške.
3. 7. 2012 14:34.03, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Termín zveřejnění rozhodnutí o přijetí/nepřijetí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je závazné minimum pro přijetí na obor. Zda se budou brát při nedostavení k zápisu další studenti pod čarou, i když nesplnili tuto hranici. Konkrétně mi chybí jeden bod, tak ať vím, jak na tom jsem :) Předem díky za odpověď.
3. 7. 2012 16:17.15, Bc. Kateřina Velebová (stud FF MU, ESF MU), učo 251180
Dobrý deň,
minimum pre prijatie na odbor je hraničné kritérium pre prijatie.
Pokiaľ ste daný bodový zisk nedosiahli, neboli ste prijatá.
nikto.
Fakulta už vopred prijme a na zápis pozve o niečo vyšší počet uchádzačov, než
chce mať zapísaný v prvom semestri, pretože počíta s tým, že nie všetci sa
dostavia.
Na automatické doberanie po odrieknutí jedného uchádzača sa tak nedá spoliehať.