Specifické dotazy - Ekonomicko-správní fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Žádost o přezkoumání přijetí
kompresor- Žádost o přezkoumání přijetí
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké kroky mám učinit, jestliže si myslím, že mé výsledky nebyly správně vyhodnoceny, respektive, že výsledné testy nebyly správně naskenovány a tedy je technika nemohla správně vyhodnotit. Jedná se o magisterské navazující kombinované studium obor Podniková ekonomika a management. Je možnost nějaké kontroly těchto testů?
3. 7. 2012 23:01.53, Bc. Martin Otáhal (stud ESF MU), učo 348916- Re: Žádost o přezkoumání přijetí
Dobrý deň, reklamácie máte možnosť uplatniť priamo na ESF. Tá spracováva odborové testy a zodpovedá za ich správne vyhodnotenie. Skúste teda kontaktovať fakultu, a požiadajte napr. o nahliadnutie do svojho testu, príp. ak viete, že máte test určite zle vyhodnotený, reklamujte tento fakt priamo na študijnom oddelení.
4. 7. 2012 07:54.27, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Žádost o přezkoumání přijetí
Děkuji za rychlou odpověď. Psal jsem studijnímu oddělení(studijni@econ.muni.cz), zatím jsem se nedočkal odpovědi. Existují jiné kontakty na studijní oddělení?
5. 7. 2012 13:33.33, Bc. Martin Otáhal (stud ESF MU), učo 348916
Existuje napr. telefonický kontakt, príp. email konkrétnemu zamestnancovi,
eventuálne
vedúcemu SO.