Specifické dotazy - Lékařská fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Michaela Verčimáková,
zápis na LF
kompresor- zápis na LF
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom zápisu na lekársku fakultu. Podľa môjho priezviska mi bol pridelený termín zápisu na utorok 9.7 na 11:30 hodinu. Bolo by možné možné prísť na zápis o deň skôr, teda v pondelok? V utorok prísť nemôžem zo zdravotných dôvodov a ani nemám koho splnomocniť, aby sa dostavil na zápis v tento deň za mňa, keďže som až z východného Slovenska. Ak by sa to dalo, mám so sebou v pondelok doniesť aj potvrdenie od lekára? Ďakujem za odpoveď.
27. 6. 2013 19:13.52, , učo- Re: zápis na LF
Dobrý deň, obráťte sa, prosím, na študijné odd. LF a pokúste sa im túto svoju situáciu vysvetliť (zdrvaotné dôvody, nemožnosť zmocnenca...) a dohodnúť sa priamo s nimi. Celá agenda zápisu totiž spadá do ich komeptencie, a len oni o tomto rozhodujú.
27. 6. 2013 19:29.35, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: zápis na LF
Môžete mi ešte prosím poradiť na koho zo štúdijného oddelenia LF sa mám obrátiť? Mám kontaktovať na mail priamo vedúcu oddelenia alebo ktorého z pracovníkov? Ďakujem.
27. 6. 2013 19:48.51, , učo- Re: zápis na LF
Ideálne bude, ak to pošlete na obecný email "studijni@med.muni.cz" a do predmetu uvediete niečo na spôsob "žiadosť o zmenu termínu zápisu ku štúdiu". Referentky si to tam v rámci právomocí prerozdelia.
27. 6. 2013 19:52.35, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351