Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Klára Koucká,
Zápis v září
kompresor- Zápis v září
Dobrý den, bohužel se mi nepovedl jeden předmět při ústní maturitě, je možné se zapsat v září? Slyšela jsem že ano, ale na stránkách FF MU jsem o tom bohužel nic nenašla. Jedna se o obor Balkanistika. Děkuji. Klára Koucká
27. 5. 2013 18:15.13, , učo- Re: Zápis v září
Dobrý deň, FF akceptuje aj maturitu v septembri (do konca septembra je ptoreba doložiť maturitné vysvedčenie). Prosím, obráťte sa priamo na Oddelenie pre prijímacie konanie FF http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/pr/ a dohodnite sa s nimi na konkrétnom postupe.
27. 5. 2013 21:47.53, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis v září
Dobrý den, mám stejný problém jako slečna.Nepovedl se mi jeden předmět a budu konat maturitu v září. Chtěla bych se zeptat, jestli v takovém případě musím dorazit až na druhý zápis, tedy zářijový, nebo zda musím jít již na ten první a vysvědčení donést v září. Bohužel tomu z dokumentu - informace pro maturanty v září (nejsem si jistá přesným názvem), příliš nerozumím. Také by mne zajímalo, zda v případě, že bych byla přijata a nedostavila se tedy na první zápis, zda se mi může stát, že mne někdo nahradí z uchazečů, kteří skončí "pod čarou". Předem moc děkuji za odpověď
5. 6. 2013 19:18.23, , učo- Re: Zápis v září
Dobrý deň, v prípade, že maturujete až v septembri, nie je účasť na zápise v júli nutná. Prosto sa dostavíte alebo 5.-6. septembra (náhradný termín) alebo až potom, a to do 20.9.2013 na študijné oddelenie FF. Na druhú stranu, FF odporúča, vo Vašom vlastnom záujme, absolvovať osobne aspoň jeden z termínov zápisu. Na zápise Vám bude vysvetlené fungovaie fakulty, chod štúdia, práca s IS a pod.
5. 6. 2013 19:59.54, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis v září
Bohužel budu po dobu obou zápisů v zahraničí, není tedy velkým problémem zplnomocnit rodiče? A nemůže se mi tedy stát, že by moje místo mohlo být v září již obsazené?
5. 6. 2013 20:12.22, , učo