Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Změna
kompresor- Změna
Dobrý den, dnes jsem u zápisu přihlásila k dvouoborovému studiu Teorie a dějiny divadla a Českého jazyka a literatury, ale později jsem si to rozmyslela. Chci se zeptat, jestli ještě do začátku roku jde toto zadání změnit na jednoobor Teorie a dějiny divadla? Děkuji
23. 7. 2013 22:28.59, Barbora Havlová (stud FF MU), učo 428950- Re: Změna
Dobrý deň, je to možné. Čím skôr (co nejdříve) sa obráťte na študijné oddelenie FF (od 29.7. majú dlhodobú dovolenku, tak odporúčam ešte predtým) a dohodnite sa s nimi na ďalšom postupe.
23. 7. 2013 22:59.53, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Změna
Děkuji za odpověď. Stáhla jsem si formulář o změnu formy studia a chtěla bych se zeptat, jak přesně ho mám vyplnit, aby mi kvůli špatnému vyplnění tu změnu nezakázali. Do studijního oboru mám napsat oba mé momentální předměty, a o změnu z: Teorie a dějiny divadla, Český jazyk a literatura na: Teorie a dějiny divadla? A co bych měla uvést jako důvod? Děkuji
24. 7. 2013 18:07.53, Barbora Havlová (stud FF MU), učo 428950- Re: Změna
Na formulár žiadosti o zmenu formy Vás odkázali na študijnom FF? Nejedná sa totiž o zmenu formy. Forma štúdia je prezenčná a kombinovaná. Ak ste sa zapísali na dvojodbor, a chcete výhradne jednoodbor, tak by malo stačiť, ak štúdium ČJ zanecháte. Takže by mal stačiť formulár o zanechaní štúdia ČJ, s tým, že Teorii si necháte ako jednoodbor.
24. 7. 2013 19:13.23, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Změna
Ano, bylo mi řečeno, ať odešlu formulář. "Dobrý den, doručte na studijní oddělení žádost o změnu formy studia. Formulář naleznete na webu FF."
24. 7. 2013 19:18.44, Barbora Havlová (stud FF MU), učo 428950- Re: Změna
To je zaujímavé :) Tak v takom prípade bude lepšie im vyhovieť a použiť ten formulár. Vyplňte ho tak, ako ste uviedli. Nie je dôvod, aby Vám zmenu "zakázali", formálne len jedno štúdium "opustíte". Do odôvodnenia môžete uviesť, že ste napr. zmenili rozhodnutie, s ohľadom na náročnosť štúdia, a chcete sa naplno venovať jednému odboru (príp. podobné kreatívne vyjadrenia). Nie je to však zvlášť nutné.
24. 7. 2013 19:23.47, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Změna
Teď na to koukám a asi bude lepší poslat ten formulář o přerušení studia, jim navzdory, že? Stačí ho poslat a Teorie se mi automaticky změní na jednoobor?
24. 7. 2013 19:34.49, Barbora Havlová (stud FF MU), učo 428950- Re: Změna
* tedy o zanechání studia
24. 7. 2013 19:35.13, Barbora Havlová (stud FF MU), učo 428950
Imho by toto plne malo stačiť.
Pokojne do textu dokumentu uveďte, že oznamujete zanechanie štúdia ČJ, a že
štúdium Teorie si chcete ponechať ako jednoodborové štúdium.
Žiadne odôvodnenie sa tam nepíše.
Pokojne do textu dokumentu uveďte, že oznamujete zanechanie štúdia ČJ, a že
štúdium Teorie si chcete ponechať ako jednoodborové štúdium.
Žiadne odôvodnenie sa tam nepíše.