Specifické dotazy - Přírodovědecká fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Klára Jaseňáková,
ZÁPIS
kompresor- ZÁPIS
Dobrý den, chystám se na zápis na obor Speciální biologie dne 18.7.2013 v 10:30.Součástí bude i povinné fotografování a instruktáž buď v 11:00 anebo v 14:00 (což bude zřejmě můj případ, když zápis začíná v 10:30 a focení a instruktáž jsou na Komenského náměstí, že?). V dopise ale stálo, že je možné absolvovat instruktáž a focení i před zápisem do studia. Platí tedy, že se tak může stát ten den ale dříve, nebo například pár dní předtím, kdy jsou zápisy spolu s focením a instruktáží na jiné obory? Děkuji.
3. 6. 2013 10:49.10, , učo- Re: ZÁPIS
Dobrý deň, platí, že to môžete absolvovať i v iné dni, predtým, príp. potom. Presný rozpis fotografovania nájdete na http://www.muni.cz/ics/services/photo/holiday (ak je v zátvorke uvedené "na fakulte", tak sa fotenie presúva na danú fakultu, a neprebieha to na Komenského nám.)
3. 6. 2013 10:51.55, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: ZÁPIS
Dobrý den, děkuji za odkaz. Pokud jsem to správně pochopila konkrétně pro PřF se focení koná na Komenského náměstí a ačkoliv mám zápis až 18.7., mohu klidně jít kdykoliv ve dnech 15. - 18. 7. na focení, které probíhá v 9.30 - 16.00 bez ohledu na to, že vlastně ještě nebudu zapsána na univerzitě. Nebudu tedy ani nic o studiu dokazovat, pouze si vezmu občanský průkaz. Poslední dotaz mám tu Instruktáž k obsluze Informačního systému MU, to mohu absolvovat také na Komenského náměstí pár dní před zápisem bez nutného objednání? Děkuji za pomoc.
3. 6. 2013 14:20.35, , učo
Dobrý deň,
presne tak.
Vlani s týmto postupom nebol žiaden problém.
Do univerzitného systému ste zavedená, a je Vám pridelené Učo (univerzitné číslo
osoby) už pred faktickým zápisom, na základe prijatia.
Keby Vás IS zaujímal už teraz, tak toto je info brožúrka, upravená miestami teda
pre potreby PrF (nie Vašej fakulty), ale do značnej miery je to totožné ->
http://is.muni.cz/do/law/stud/el/is/Zaklady_prace_s_IS_MU.pdf