Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Barbora Hejdová,
Zápočet nebo zkouška
kompresor- Zápočet nebo zkouška
Dobrý den, nastupuji do prvního semestru na FSS a při zaregistrování předmětu SAN101 Úvod do sociální antropologie jsem zjistila, že si mohu zvolit ukončení - zápočet nebo zkoušku (ta je doporučená). Vybrala bych si zápočet, ale poněvadž je to prerekvizita k dalším předmětům, tak nevím, jestli vyučující nebudou požadovat, abych měla zkoušku. Mohli byste mi prosím poradit? Předem děkuji za odpověď.
23. 8. 2013 16:30.04, , učo- Re: Zápočet nebo zkouška
Dobrý deň, ak je to Váš povinný predmet (nie je teda voliteľný a nezapisujete si ho zo záujmu), odporúčam dodržiavať pokyny a odporúčania k ukončeniu, tzn. zvoliť si skúšku. Je to plnohodnotné ukončenie predmetu, a platí, že materskí študenti, ktorí majú predmet povinný si vždy vyberajú najvyššiu možnú formu ukončenia (ak je možnosť výberu).
23. 8. 2013 17:04.19, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápočet nebo zkouška
Děkuji. Já jsem si ho vybrala jako povinně volitelný předmět. U toho to platí stejně?
24. 8. 2013 13:33.54, , učo
Aj v takom prípade by som odporúčala najvyššie možné ukončenie - skúšku.
Ako ste sami uviedli, ukončenie len zápoštom by mohlo spôsobiť problémy pri
zapisovaní nadväzujúcich predmetov.
Ako ste sami uviedli, ukončenie len zápoštom by mohlo spôsobiť problémy pri
zapisovaní nadväzujúcich predmetov.