Specifické dotazy - Lékařská fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Zuzana Maderová,
Prijímacie skúšky
kompresor- Prijímacie skúšky
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať ohladom prijímačiek. Mám prihlášku aj na všeobecné a zubarinu,ale aj na optometriu.Robia sa na optometriu zvlášť prijímačky,alebo sa to vypočíta z tých prijímačiek na medicínu?Ak nie,je možné aby mi dali jedny prijímačky ráno,a druhé na obed?Pretože obidvoje mám na ten istý deň
15. 1. 2014 09:58.55, , učo- Re: Prijímacie skúšky
Dobrý deň, testy na lekársku fakultu sú totožné, a to na všetky odbory. Takže ak máte viacero prihlášok (na Bc. či na dlhé programy), tak testy píšete len raz a výsledok sa potom priradí ku všetkým prihláškam (podľa toho, aké testy na ne je potreba). Bude vám teda pridelený práve jeden termín (13. alebo 14.6., podľa Vašich preferencií)
15. 1. 2014 10:24.55, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Prijímacie skúšky
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký je minimální počet bodů z maxima možných pro přijetí na obor Ortoptika. Děkuji
1. 3. 2014 14:35.59, , učo
Dobrý deň,
vlani to bolo 28 (z 80 možných).Viď
http://www.med.muni.cz/dokumenty/pdf/informace_o_vysledku_prijimaciho_rizeni_2013_mgr_bc.pdf