Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Ivana Tršková,
Norský jazyk a literatura
kompresor- Norský jazyk a literatura
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či plánujete v budúcom roku otvoriť študijný odbor nórsky jazyk a literatúra alebo nejaký iný zo škandinávskych jazykov (napr. švedštinu, keďže tento rok sa na žiadny nedá podať prihláška, a od čoho teda závisí otvorenie tohto študíjneho odboru, ďakujem.
19. 2. 2014 20:31.59, , učo- Re: Norský jazyk a literatura
Dobrý deň, toto je otázka priamo na úsav germanistiky, nordistiky a nederlandistiky (pod ktorú všetky tieto jazyky spadajú). Kontakty obecné viď http://www.phil.muni.cz/german/lide.htm Keďže sa tam neviem dopátrať nikoho zodpovedného priamo za nordistiku, skúste otázku adresovať obecne, na sekretárku ústavu -> PhDr. Spěvákovú dana.spevakova@gmail.com Odbor bol naposledy otvorený v ak. roku 2012/2013.
19. 2. 2014 20:42.51, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Norský jazyk a literatura
ja len dodám, že nordistiku vedie doc. Juříčková, jurickov@phil.muni.cz a škandinavistiku Mgr. Kempe, kempe@phil.muni.cz, pričom škand. štúdiá sa otvárajú každé dva roky a nórčina každých 4-5 rokov.
20. 2. 2014 18:31.21, Martin Jakúbek (stud FF MU), učo 399959- Re: Norský jazyk a literatura
Ďakujem za upresnenie. Viem, že vlani bol celkom problém dostať od p. Kempe nejakú odpoveď (snáď vyše mesiaca, takže sme to museli s uchádzačom riešiť napokon cez sekretárku, ktorá ju úspešne zohnala). Takže aj preto som uviedla radšej tento kontakt.
20. 2. 2014 18:54.42, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351