Administrativa (doklady, platby atd.) - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Veronika Pošiková,
Platba
kompresor- Platba
Dobrý deň, dňa 29.11. som si založila prihlášku a zaplatila kartou. Na mojom účte sa platba ukázala ako rezervovaná, avšak na objednávke sa píše, že nedostali odpoveď od platobnej brány. Ako mám ďalej postupovať? Ďakujem
3. 12. 2013 11:16.07, , učo- Re: Platba
Dobrý deň, Vaša prihláška nie je zaplatená. Platia informácie uvedené v Obchodnom centre "predajcu", tzn. univerzity, kde je napísané "Od platební brány jsme neobdrželi žádnou odpověď." a "nezaplaceno". Blokácia na účte bude uvoľnená, a peniaze budú opäť disponzibilné (kedy, záleží na Vašej banke a ich postupoch). Pokiaľ máte záujem o prihlášku a štúdium, je nutné okamžite poplatok uhradiť. Platba kartou už nie je možná, a nakoľko je po termíne splatnosti (30.11.) nie je ani možné založiť novú objednávku. Je teda nutné platiť bankovým prevodom alebo priamym vkladom na pobočke Komerční banky v ČR. Platobné údaje sú: Adresa majiteľa účtu Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9 601 77 Brno Číslo účtu/kód banky 85636621/0100 Banka Komerční banka Suma 400 Kč Variabilný symbol 555xxxxx (povinný) Konštantný symbol pre bezhotovostný prevod 0308 (nepovinný) Obratom nám na prihlaska@muni.cz zašlite doklad o zaplatení (napr. printscreen z Internetbankingu, foto či scan platobného príkazu...) Pri platbe zo zahraničia (napr. Slovensko, slovenská banka), prosím, postupujte podľa pokynov uvedených na http://is.muni.cz/prihlaska/faq.pl#x11 2.1.2014 edit údajov z bezpečnostných dôvodov.
3. 12. 2013 11:39.49, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Platba
Dobrý deň, skúšala som uhradiť prihlášku platobnou kartou, ale nepodarilo sa mi uskutočniť platbu, bola zamietnutá. Chcem sa spýtať či môžem prihlášku zaplatiť aj šekovou poukážkou na pošte? A či variabilný symbol bude taký istý ako je napísane vo vašej predošlej správe. Ďakujem
2. 1. 2014 20:49.27, , učo- Re: Platba
Dobrý deň, k Vašej prihláške neevidujeme žiadnu objednávku platby, zrušili ste ju po neúspešnom pokuse? Zaplatenie na slovenskej pošte je možné len prostredníctvom služby EuroGiro (pomerne zdĺhavá forma - aj 10 pracovných dni, obecne to neodporúčame). Variabilný symbol má každý uchádzač originálny, podľa ním založenej objednávky. (je to "555 a 6miestne číslo objendávky). Nie je tak možné použiť iný VS, pretože platba sa potom spáruje k cudzej objednávke. Nechcete znovu skúsiť platbu kartou? Ak to nechcete riešiť tu, napíšte nám na prihlaska@muni.cz
2. 1. 2014 21:12.04, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351