E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Martin Pánek,
Zrušení přihlášky
kompresor- Zrušení přihlášky
Dobrý den Mám dotaz ohledně zrušení přihlášky. Podal jsem si tři přihlášky, ty byly zaregistrovány, tudíž mám zaplatit 1 200 Kč. Pak jsem si to rozmyslel a jednu z přihlášek zrušil ale stále mám (podle sekce "Moje objednávky") zaplatit 1 200 Kč. Mám zrušit celou objednávku a přihlášky poslat znova nebo stačí zaplatit pouze za dvě přihlášky? Dále se chci zeptat, zda na obor Všeobecné lékařství požadujete potvrzení od lékaře. Děkuji za odpověď.
10. 2. 2014 17:09.16, , učo- Re: Zrušení přihlášky
Dobrý deň, prosím, neplaťte na tú objednávku s 3 prihláškami. Vždy je potrebné mať objendávku aktuálnu - na aktívne prihlášky. Ak ste jednu z prihlášok zrušili, zrušte aj objednávku platby a vytvorte novú - len na želané prihlášky. Ak by ste totiž zaplatili 800,- Kč na objendávku 3 prihlášok, je možné, že sa platba priradí práve na zrušenú prihlášku (pripisovanie paltieb je na čaosovm princípe - najskôr na skoršie založené prihlášky, bez ohľadu na ich stav), a museli by sme to zbytočne komplikovane prevádzať ručne, pomocou ekonomického oddelenia. Potvrdenie od lekára sa nevyžaduje (vyžaduje sa len v prípade odboru Zdravotnický záchranář)
10. 2. 2014 17:30.56, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zrušení přihlášky
Děkuji moc. A mohu použít ty samé přihlašovací údaje nebo si založit účet nový?
10. 2. 2014 18:11.03, , učo
Neviem teraz, ktorý účet presne myslíte...
Vaše prihlášky nemajú objednanú žiadnu platbu, aktuálne.
Prihláste sa teda do e-prihlášky a znovu si platbu objednajte kliknutím na
"zaplatit přihlášky".
zadávali pri poslednej objendávke.