E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
Sandra Szewczyková,
Podání e-přihlášky
kompresor- Podání e-přihlášky
Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, jsem již studentem MU, jsem v prvním ročníku, takže už jsem registrovaná v ISu. Letos jsem si podávala další přihlášku, nevěděla jsem ovšem, že si ji mohu podat právě i přes IS. Proto jsem si ji podávala normálně přes stránky muni.cz, jako minulý rok, přes e-přihlášku. Přihláška je nyní v pořádku, poplatek za přijímací řízení byl přijat. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli to není problém, že přihlášku nemám podanou přes IS ale normálně v e-přihlášce na muni, pod stejnými přihlašovacími údaji, jako minulý rok. Předem děkuji za odpověď.
7. 4. 2014 14:22.10, , učo- Re: Podání e-přihlášky
Dobrý deň, rozhodne to nie je žiaden problém. Nie je nutné podávať prihlášku cez IS rozhranie (ak tam má uchádzač prístup). Prihlášky založené cez IS ale aj "obyčajne" sú si rovnocenné. Ničomu to nevadí. Máte podanú práve jednu prihlášku, je riadne zaplatená a máte v nej aj zverejnený termín prijímacej skúšky. Všetko je tak v poriadku.
7. 4. 2014 14:27.57, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Podání e-přihlášky
Dobře, moc děkuji. A ještě jeden dotaz tedy k té e-přihlášce. Až teď jsem si všimla chyby. V e-přihlášce mám uvedeno "uchazeč se hlásí z -střední školy", což je údaj ještě z minulého roku. Až dnes jsem ale upravila tento údaj na "uchazeč se hlásí z - vysoké školy", bude to tak taky stačit?
7. 4. 2014 14:32.52, , učo- Re: Podání e-přihlášky
Ten údaj v zásade nevadí, je to pre štatistické účely. Takže zmena bude zaznamenaná (až ju študijné odd. ručne potvrdí).
7. 4. 2014 14:38.06, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Paulína Gerbelová,
Dobry den, chcela by som sa spytat, kedy vedenie skoly posiela oznamenie o
konani prijmacej skusky? Pretoze znamej uz prislo pred 2 tyzdnanmi oznamenie a
mne este nie. Dakujem
konani prijmacej skusky? Pretoze znamej uz prislo pred 2 tyzdnanmi oznamenie a
mne este nie. Dakujem
Dobrý deň,
pozvánky k TSP boli odoslané minulý štvrtok, 3.4.2014.
Obávam sa, že ak vaša známa koná tiež TSP na MU, tak jej pred 2 týždňami nemohlo
byť nič doruečné, aspoň teda určite nie od nás.
týždeň. Už teraz ale detaily k TSP nájdete vo svojej e-prihláške.
Papierovú pozvánku totiž nepotrebujete. Stačí sa dostaviť v určený čas na určené
miesto a preukázať sa platným dokladom totožnosti.